Toimitilan vuokravakuusrahoitus
                              yhdellä klikkauksella


Rahoitusta helposti, nopeasti ja edullisestiEdullinen ja joustava vuokravakuus vaihtoehto

Vakuus.fi palvelun tarjoaman vuokravakuus on erinomainen vaihtoehto perinteiselle vuokravakuustilille, koska yrityksen pääomaa ei tarvitse sitoa pankkitilille vuokravakuutta varten. Vakuus.fi palvelun kautta otetusta vuokravakuusrahoituksesta voit maksaa vain pelkät korot koko vuokralla olemisen ajalta.


Joustava palvelu

Halutessasi voit lyhentää vuokravakuusrahoituksen pääomaa, jolloin myös rahoituksen koron osuus pienenee. Kulut ovat yritykselle vähennyskelpoisia.


Helppo käyttöönotto

Avaat ilmaisen tilin Vakuus.fi palveluun ja teet rahoitushakemuksen. Teemme rahoituspäätöksen muutaman arkipäivän sisällä. Tämän jälkeen teet vuokravakuuden talletuksen omalta vakuustililtäsi vuokranantajan vakuustilille, me lähetämme vuokranantajalle takaussopimuksen ja vuokravakuusasia on kunnossa.


Avaa ilmainen tili Laske rahoituskustannukset
Lue lisää palvelustamme Asiakaspalvelu

Haluatko tietää lisää palvelustamme

Lisätietoja palvelustamme löydät vuokravakuusrahoitusinfo ja usein kysytyt kysymykset sivuiltamme. Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Voit soittaa meille numeroon 020 7551 539 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen info@vakuus.fi.

Mikäli kiinnostuit palvelustamme, avaa ilmainen käyttäjätili ja pääset tekemään rahoitushakemuksen ilman kustannuksia heti kirjauduttuasi palveluumme. Käyttäjätilin avaaminen ja rahoitushakemuksen tekeminen eivät velvoita sinua mihinkään jatkotoimenpiteisiin.Avaa ilmainen käyttäjätili Tee rahoitushakemus
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme